Mars Media

Yumoş Extra Lotus ile Sevgililer Günü’nde Sinemada Sıcak Bir Sarılma!

Yumoş Extra Lotus ile Sevgililer Günü’nde Sinemada Sıcak Bir Sarılma!

Yumoş Extra, uzun süre kalıcı ferahlık ve efsane yumuşaklık sunan özel formülüyle giysilere tazelik katmaya devam ediyor. Şimdi ise Sevgililer Günü’nde sinema keyfini daha da özel hale getiren benzersiz bir deneyimle karşınızda!

Yumoş, Paribu Cineverse iş birliğiyle *Bridget Jones: Onun İçin Çıldırıyor* filminin ilk gününde Akasya ve Kanyon lokasyonlarında izleyicilere sıcacık bir sürpriz sundu. Sinema salonuna gelenler, sevimli Yumoş ayıcıklarına sarılarak filmi izleme fırsatı yakaladı. Ferahlık ve yumuşaklık hissini sinema salonuna taşıyan bu özel etkinlik, yalnız gelen herkes için unutulmaz bir deneyim sundu.

Bu keyifli etkinlik sadece bir günlüğüne gerçekleşti! Sevgililer Günü’nü kucak dolusu yumuşaklık ve ferahlıkla geçirenler için Yumoş Extra Lotus yanınızdaydı! Sinema keyfinize yumuşacık bir dokunuş katmak için Paribu Cineverse salonlarında buluştuk!